top of page

סדנאות בישול

סדנאות בישול

האהבה לבישול עוברת אצלנו במשפחה, סודות שקבלתי מאמא ועוברים במשפחתינו כבר 100 שנים.
אשמח לחלוק איתכם מתכונים סודיים וטעימים במיוחד בסדנת הבישול שלי.
נלבש סינרים, נקצוץ נתבל נבחש , נגלגל עלי גפן ונמלא פלפלים ממיטב גידולי הערבה.
בתפריט גם בורקיטס, בּוּלֶמַס והמתוקים המסורתיים, קדאיף, בקלאווה וריבות.
בסיום נגיש לשולחן "את כל הטוב הזה" ונתפנק לנו בארוחה מעשה ידינו.
סדנת הבישול מתאימה לקבוצות קטנות, ימי גיבוש לעובדים, סדנאות גיבוש מנהלים,
פעילות ייחודיות למסיבות רווקות/ רווקים,
פעילות למטיילים וקבוצות באיזור ים המלח וכמתנת יום הולדת לקבוצת חברות/חברים.
הערך המוסף, בלימוד ובהתנסות הטעימה, הוא גיבוש דרך המטבח וחדוות הבישול.
נפגוש את המנכ"ל וצוות המשרד, על אותו שולחן מטבח, קוצצים מתבלים וטועמים.
ניתן לשלב בסיור חקלאי  מסקרן ומעניין ,כולל ביקור
בגלריות מקומיות של אמנים היוצרים בהשראת הנופים והמדבר.

הריבות של קורין

ריבות תוצרת הבית  |  הבית של קורין



עגבניות, חצילים, פלפלים מלונים אבטיחים,ועוד ירקות השדה,
קליפת פומלה ותפוז בניחוח קינמון ציפורן ולימון, במטבח של קורין כל אלו הופכים למעדן מתוק.

הריבות שלי הן תוצר של הירקות והפירות המקומיים, אהבה גדולה לבישול,
סודות שירשתי מאמי-רחל בשלנית בניחוח תורכי ושלל מתכונים שאספה עם השנים.

את ריבות הבית, תמיד תוכלו לטעום בבית של קורין.

bottom of page